Imprimare

Servicii

Share

delta dunarii, pensiune,Cazare

Cazare

în camere de 2 sau 3 paturi, dotate cu frigidere, într-o pensiune cu 2 margarete, cu un living mare, WC-uri, dușuri, televizoare, terasă, curățătorie de pești, loc pt grătar, cuptor cu lemne, duș în aer liber etc.

delta dunarii, pensiune, Închiriere bărci cu motor

Închiriere bărci cu motor

pensiunea închiriază bărci cu motor cu 15-20 cp, stabile, rapide, fiabile, special concepute pt argrement și pescuit. Pensiunea mai are și o șalupă rapidă de 90 cp în care se pot face excursii mai lungi.

 

delta dunarii, pensiune, mic dejun

Masă

în pensiune există posibilitatea de a servi masa,
-mic dejun: masă suedeză;
-masa de seară: specialități de pește sau picioare de broaște sau alte mâncăruri tradiționale
delta dunarii, pensiune, Pescuit

Pescuit

Ipescuitul se face mai mult din barcă, dar există și posibilitatea pescuitului de pe mal, sunt locuri momite, locuri pt răpitori știute numai de localnici.

deltagorgova.ro, delta dunarii, Excursii în Deltădeltagorgova.ro, delta dunarii, Excursii în Deltă

Excursii în Deltă

-sunt multe lucruri de văzut în Deltă, începând de la peisaj, până la nenumăratele specii de păsări. Pelicanul-sigla Deltei, care vânează în stoluri de sute de exemplare, împreună cu cormoranii, egrete mari și mici, stârcuri cenușii, lebede, lișițe și multe alte păsări se găsesc aici în număr mare.
În Deltă se află cel mai mare stufăriș compact din Europa, păduri cu copaci seculari de stejar și alte zeci de specii de copaci sau plante, în păduri ca pădurea Letea sau Caraorman. În pădurea Letea se află o colonie de câteva mii de caisălbatici, unică în Europa.
Se mai poate vizita și dunele de nisip care sunt dovezile clare că aici în urmă cu câteva mii de ani a fost mare. Se poate ajunge și în orașul Sulina un oraș cu o istorie zbuciumată, interesantă, unde se varsă Dunărea în Marea Neagră după ce a parcurs o distanță de 2857 km, traversând Europa.